De week voor Pasen was Tycho met zijn school naar London. Van maandag tot vrijdag een overvol programma met de highlights van de stad, uitstapjes naar Stratford-upon-Avon, Warwick Castle en Greenwich. Overnachten in een gastgezin in een voorstad vanwege de kennismaking met de Brits cultuur (maar helaas was er geen Engels ontbijt….). Zelf op stap met de metro zomaar ergens naar toe. En niet vergeten: shoppen. De reis was via Calais, waarbij ze voor de terugreis direct na de musical Wicked naar Dover reden om midden in de nacht de boot te nemen. Na een hele nacht reizen (en wakker blijven) kwamen ze als  slaperige zombies uit de bus. Tycho viel na thuiskomst dan ook als een blok in slaap.

Dubbeldekker én Londense taxi
Op de foto met de boogschutter van Warwick Castle
Downtown London
Met de docent Engels op de foto