Afgelopen zaterdagavond 14 januari was het jaarlijkse feest van het Stedelijk Gymnasium in de Stadsschouwburg De Harmonie. Een avond vol toneel, dans en muziek. Dit jaar met veel hoogtepunten. De Grote Fuif is een bijzondere traditie: de leerlingen doen alles zelf. Organisatie, programma, techniek, decor. Zij krijgen in de kerstvakantie de sleutel van de school om te oefenen, alles voor te bereiden en te ‘ontspannen’. Alles in het volle vertrouwen dat het goed komt.

De blazerssectie van de Schoolband 2017 met Jeppe, Fransje, Lucas en Niene

Jeppe maakte dit jaar ook weer deel uit van de blazerssectie van de schoolband. Zij sloten traditie getrouw de vier (!) uur durende avond af. Bij het laatste nummer danste de hele cast en crew mee. Meer foto’s vind je op de site van de Huis aan Huis in onze stad.

Foto: Humphrey Paap namens de Huis aan Huis
De kersverse rectrix Mooiman bedankt de leerlingen

FonK, de band van Chris Egbers, sloot de avond in de foyer af. Jeppe speelde daar enkele nummers mee. Zij gingen door tot tegen tweeën, waarna de meeste gymnasiasten in Neushoorn te vinden waren op de afterparty.

Fardau, Tycho, Marjan en Bert waren er bij.

Drie heren in stijl